Lidt om os

Clinique Cisto er Cecilies klinik som hun satte til verden i 2018. At have sin egen klinik har altid været en drøm, da Cecilies evner inden for den kosmetiske branche er mange. Udover at være klinikejer har det været en drøm at kunne dele ud af viden og erfaring til lige så dygtige elever og assistenter. Her kommer Asta også ind i billedet.

Sammen komplimenterer vi hinanden og vi glæder os til at dele ud af vores mange kompetencer når det kommer til hudpleje, sugaring, negle, permanent make-up og meget mere.

– Cecilie & Asta

Cecilie er:

Indehaver af Clinique Cisto ApS
Statsanerkendt kosmetiker, med Bronzemedalje og speciale i avanceret hudterapi
Sugaring Master & Educator
Lash and Brow stylist
Makeup artist
Negletekniker
Micropigmentist

Cecilies Profession:

Før jeg åbnede Clinique Cisto, var jeg ansat som underviser i sugaring, elev ansvarlig og Kosmetiker hos Visage hudplejeklinik. Det er også der jeg havde min elevtid. Jeg er uddannet i mange forskellige grene inden for skønhedsbranchen, men har speciale i hudterapi, permanent make-up og sugaring (hvor jeg har været i Ungarn og blevet uddannet underviser)

Pigerne om Cecilie:

Cecilie er utrolig dygtig til alt hvad hun laver. Hun er perfektionist med stort P og det kan derfor også ses i alt hun laver. Cecilie er passioneret omkring hendes fag og det kan mærkes med det samme man træder ind i klinikken. Hun søger altid at blive dygtigere og lære ny viden hvilket også er en af flere grunde til, at Cecilie er så god en chef. Foruden hendes mange kompetencer så er hun et enormt rummeligt og kærligt væsen. Vi kan støtte os op af hende og det håber vi at i kan mærke også.
Hos Cecilie får du altid det bedste af det bedste.

Fun facts om Cecilie:

Fra jeg var 12 til 19 spillede jeg professionel ungdoms fodbold og har bl.a. været under ungdomslandsholdet.
Også kan jeg ALLE Disney sange udenad.

Asta er:

Statsanerkendt Kosmetiker med sølvmedalje og speciale i avanceret hudterapi
Sugaring Artist
Lash & brow stylist
Negletekniker
Makeup artist

Astas profession:

Jeg valgte at blive kosmetiker, fordi jeg elsker at skabe resultater og være kreativ i både negledesign, make-up, men særligt i ansigtsbehandlinger.

Jeg tror på at det er vigtigt at skabe en tryg og afslappende atmosfære under hvilken som helst behandling jeg udfører.

Udover at brænde for mit fag, har jeg også en stor passion for at rejse. Jeg har blandt andet rejst i Vietnam og Australien. Jeg har altid nydt at udforske og opleve forskellige kulturer, hvilket har givet mig værdifuld erfaring jeg kan bruge i min hverdag. Jeg er meget åben og nysgerrig når jeg møder nye mennesker, hvilket jeg håber giver en tryg oplevelse for mine kunder.

Cecilie om Asta:

Jeg havde Asta i praktik under den sidste del i hendes uddannelse, og jeg har efterhånden lært at spotte talenter – og det er Asta uden tvivl! Hun besidder en enorm ro og man er med det samme tryg i hendes selskab. Hun har en dyb viden inden for vores fag og hun er helt fantastisk til hendes arbejde. Så du kan trygt ligge dig på briksen og nyde en af de mange behandlinger Asta tilbyder.

Fun facts om Asta:

Jeg er en KÆMPE dyreelsker og mistænker jeg kommer til at adoptere alt for mange af dem! Man kan være sikker på, at man skal ud og se dyr hvis man rejser med mig.

Derudover bruger jeg masser af tid på mine egne kæledyr.