Om

Vores fokus er dig.

Lidt om os

Clinique Cisto er Cecilies klinik som hun satte til verden i 2018. At have sin egen klinik har altid været en drøm, da Cecilies evner inden for den kosmetiske branche er mange. Udover at være klinikejer har det været en drøm at kunne dele ud af viden og erfaring til lige så dygtige elever, og her kommer Caroline ind i billedet.

Sammen komplimenterer vi hinanden og vi glæder os til at dele ud af vores mange kompetencer når det kommer til hudpleje, sugaring, permanent make-up og meget meget mere.

– Cecilie og Caroline

Cecilie. Indehaver, Kosmetiker, Lash and Brow stylist og micropigmentist

Cecilies Profession:
Før jeg åbnede Clinique Cisto, var jeg ansat som underviser i sugaring, elev ansvarlig og Kosmetiker hos Visage hudplejeklinik. Det er også der jeg havde min elevtid. Jeg er uddannet i mange forskellige grene inden for skønhedsbranchen, men har speciale i hudterapi, permanent make-up og sugaring (hvor jeg har været i Ungarn og blevet uddannet underviser)

Caroline om Cecilie:
Cecilie er utrolig dygtig til det hun laver. Hun er perfektionist med stort P og det kan derfor også ses i alt hun laver. Cecilie er passioneret omkring hendes fag og det kan mærkes med det samme man træder ind i klinikken. Hun søger altid at blive dygtigere og lære ny viden hvilket også var en af grundende til at jeg søgte elevplads i Clinique Cisto. Foruden hendes høje kompetencer så er hun et enormt rummeligt og kærligt væsen. Hun er en som jeg kan støtte mig op af og det vil mange af de faste kunder give mig ret i.

Hos Cecilie får du altid det bedste af det bedste.

Fun facts om Cecilie:
Fra jeg var 12 til 19 spillede jeg professionel ungdoms fodbold og har bl.a. været under ungdomslandsholdet.
Også kan jeg ALLE Disney sange udenad.

Kosmetiker elev

Carolines profession:Jeg startede på kosmetiker uddannelsen i august 2021. Efter en studentereksamen og to sabbatår hvor jeg arbejdede i ind- og udland. Jeg har en stor passion for make-up og vil gerne på længere sigt have noget dybdegående uddannelse indenfor det.

Cecilie om Caroline
Caroline er en pige med sans for detaljen. Hun er skarpsindig, dygtig til sit håndværk og ikke mindst en hel fantastisk person. Hun er nærværende, rolig og stræber ALTID efter det bedste 

for hendes kunder og man slapper af med det samme i hendes hænder og selskab. Hun har potentiale til at blive en af de bedste. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om at Caroline skulle være den første elev i Clinique Cisto.

Fun facts om Caroline:
Jeg ELSKER alle gamle danske film, især dem med dirch passer i hovedrollen og så kan jeg se Pyrus hele året rundt.