Manicure & Pedicure

Hos Clinique Cisto i Odense C tilbyder vi de lækreste kvalitetsbehandlinger til dine hænder og fødder. Er det tid til selvforkælelse og et flot resultat, så tør vi godt love dig at du er landet rette sted.

Læs mere om vores behandlinger her:

Mini Manicure 299,-

Neglene files i form efter eget ønske, dødt neglebånd bliver skubbet og fjernet. Behandlingen afsluttes med en lækker håndcreme – der findes intet bedre end smukke hænder og negle.

Spa Manicure 449,-

Her får dine hænder alt den pleje de har brug for.
Du starter med at få hænderne ned i et dejligt håndbad, herefter kommer en peeling af hænder og underarme. Neglebånd skubbes og neglen ordnes. Derefter påføres en lækker håndmaske som giver en masse fugt til både hænder og negle. Masken fjernes og der afsluttet med olie og håndcreme.

Luksus Manicure 499,-

Hvis dine hænder skal have den ultimative luksus. Du starter med at få hænderne ned i et dejligt håndbad herefter kommer en peeling af hænder og underarme. Neglebånd skubbes og neglen ordnes, derefter kommer en dejlig håndmassage hvor du rigtig kan komme ned i gear. Massagen afsluttes med en lækker håndmaske som giver en masse fugt til både hænder og negle. Masken fjernes og der afsluttet med olie og håndcreme.

Spa Pedicure 549,-

Vores fødder er dem vi står og går med, men noget vi tit glemmer at pleje – men her bliver der taget hånd om de fantastiske fødder.
Du starter med et lækkert varmt fodbad, derefter får dine fødder og underben en dejlig peeling og dine neglebånd skubbes, neglen ordnes og hård hud fjernes. Herefter kommer en fantastisk maske som fugter og plejer huden. Der afsluttes med negleolie og en fantastisk fodcreme som du selvfølgelig kan købe med hjem til at vedligeholde din behandling.

Luksus Pedicure 599,-

Vores fødder er dem vi står og går med, men noget vi tit glemmer at pleje – men her bliver der taget hånd om de fantastiske fødder. Du starter med et lækkert varmt fodbad med en skøn duft af eukalyptus, herefter får dine fødder og underben en fantastisk salt peeling, dine neglebånd skubbes, neglen ordnes og hård hud fjernes. Herefter kommer en skøn og dyb massage af underben og fødder mens du får en dejlig varm pude på øjnene så du kan falde helt ned i en dyb ro. Efterfølende påføres en fantastisk kølende fodmaske som afhjælper hævet ben og fødder. Der afsluttes med negleolie og en fantastisk fodcreme som du selvfølgelig kan købe med hjem til at vedligeholde din behandling.