SOM NEGLELAK, BARE BEDRE

GEL POLISH

Træt af neglelak du nærmest ikke får lagt før at den bliver ridset?

Det sker ikke med Gel Polish.

Gel Polish er en fælles betegnelse for alle brands indenfor gelé-baserede lakker der påføres som neglelak ovenpå ens naturnegle, men som skal hærde under LED og som typisk holder +14 dage.

Vi tilbyder både den originale Shellac fra CND og Gel Polish fra TheGelBottel. Vi har over 300 farver på lager altid – er der nogle farver vi ikke har, så skaffer vi dem.

GELÉ OVENPÅ NATURNEGLENE FORSTÆRKNING SE UDVALGET

GELÉ FORLÆNGELSE
OG FORSTÆRKNING

Forstærkning af dine egne negle er den mest populære behandling hos os.

Da neglene blot skal opfyldes og ikke aftages hver gang, hindres der slid på ens egne negle.

Du kan få lavet alle de samme looks som ved kunstige negle. – Tyndere end kunstige negle – Stærkere end Gel Polish – Kan opfyldes uendeligt

GOOD TO KNOW

EFTER BEHANDLING

Der er ikke det vilde du skal være opmærksom på, da gelénegle er ret hårdføre, men du bør undgå nyt uvasket tøj eller farverig mad og krydderier såsom gurkemeje, da det kan sætte sig i, og misfarve topcoaten.

Vi anbefaler heller ikke at du laver unødvendige knæk på neglene, såsom at bruge neglene som det var værktøj eller at bruge spidserne på neglene overdrevet (f.eks. hvis man taster med neglene nedad mod tasteturet fremfor fingerpuden) da det kan slide på forseglingen.

VEDLIGEHOLDELSE

For at vedligeholde dit resultat og fugte neglene anbefaler vi dig at lægge negleolie rundt langs neglenes kant 1-3 gange om dagen.

Gel Polish skal aftages hver gang en ny farve skal på. Man kan med lidt snilde godt selv aftage produktet ved at bruge vores aftagningskit med tilhørende guide. Ellers kan du under booking tilvælge aftagning til 100,-

FØR BEHANDLING

Vi anbefaler ikke at du har haft hænderne under vand i længere tid, umiddelbart inden behandlingen. Hvorfor er fordi at når neglene suger væske, udvider de sig og hvis vi så laver negle på det, så passer de nylavede negle ikke sammen med dine negle, når væsken fordamper og aftager.

Det anbefales at den frie kant (det hvide stykke) af dine naturnegle er minimum 1 mm og max 5 mm for at få det bedste resultat. Har du længere negle, filer vi dem ned til 5 mm i længde eller anbefaler forstærkning. Dette er fordi produktet vil flække midt over, hvis neglene er for lange.