BROW LAMINATION

Brow lamination er til dig, der ønsker et mere fyldigt og løftet bryn. Ved brug af permanentvæske, specielt beregnet til bryn, ændrer vi retning af brynhårene og former brynet til den ønskede facon.  

Brow lamination giver også et mere kontrolleret bryn, gør at brynet sidder mere skarpt og er nemmere at style til dagligt.  

Brow lamination behandlingen indeholder altid retning af bryn og afslutter med en plejende keratinkur, samt vejledning i hvordan man vedligeholder behandlingen.

LASH LIFT

Ved lash lift laves der et permanent vippebuk på dine natur vipper og er super godt hvis til dig der ønsker at dine vipper skal syne længere, gerne vil undvære mascara eller af med dine eyelash extensions. Jeg udfører behandlingen med de populærere Elleebana produkter som er super skånsomme og meget effektive. Ved denne behandling får du også en genopbyggende kur på vipperne for at passe endnu bedre på dine vipper.
OBS! Du bedes komme uden mascara.

Behandlingen kan købes med eller uden farvning af vipperne.

HENNA BROW

Henna er en plantebaseret farve som ligger en skygge effekt på huden. Dette er perfekt til dig som gerne vil have en mere markeret look. Behandlingen består af: Afrensning, peeling, opmåling af bryn, farvning af bryn med henna farve, retning med sugaring og afsluttende kur/styling.

OBS! Vær sikker på at du tåler henna farve inden du får denne behandling!

KLASSISKE BRYN OG VIPPE BEHANDLINGER

Ved klassiske vippe og bryn behandlinger laves der forskellige ret og farve behandlinger af dine vippe og bryn.