Nanoneedling

En behandling til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone, laver vi mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces, og hudfornyelsen accelereres. Produkter kan efterfølgende trænge dybere ned i hudlagene og optages bedre. Det giver en masse ny næring til huden og er en fantastisk behandling til dig som lige trænger til lidt ekstra fugt.

Behandlingen kombineres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system, så der er dobbelt op på effektivitet, og resultatet er en fin og forbedret hud. Huden fortsætter med at arbejde og blive stimuleret i op til 10 uger efter behandlingen.

Vi anbefaler nanoneedling til fine linjer/rynker, ældet og slap hud, store porre, hyperpigmentering, til at forfine strukturen og booste huden med glød og power.

Er du i tvivl om behandlingen er for dig? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling til din hud. Du kan altid kontakte os til en snak om hvad vi kan gøre for din hud.

Kunne nanoneedling være noget for dig?