Microneedling

Vores fokus er dig.

Få den smukkeste hud

Døjer du med pigmentering eller arvæv? Så er microneedling et god bud på en behandling for dig. De små aluminiumsnåle skaber mikroskopiske kanaler i huden, som gør at vores produkter trænger dybere ned i huden og derfor kan optages hurtigere. På den måde er det en hudplejebehandling der igangsætter hudfornyelsen gennem stimulering af hudens naturlige kollagen og elastin produktion. Kort fortalt, bruger vi hudens egen forsvarsmekanisme til at hele sig selv, og til at give dig den smukkeste hud. Det er en sikker og nærmest smertefri behandling.

Er du i tvivl om behandlingen er for dig? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling til din hud. Du kan altid kontakte os til en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Fordelene ved Microneedling er mange, men her kan du læse en række af de mest nævneværdige fordele ved microneedling-behandlingerne.

Fordele ved Microneedling:

Booster kollagen og elastin

Fornyer og genskaber huden

Forbedring af vævet og overfladens struktur og pigmentering

Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker

Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker

Reducerer forstørrede porer

Øger absorberingen af produkter gennem huden

Microneedling behandlinger:

Microneedeling 1.595,-

Dobbelt afrensning, Bedøvelse, Microneedling med serum tilpasset til dig, speciel tilpasset maske og afsluttende pleje.

Microneedeling områdebehandling 795,-

Dobbelt afrensning af området, bedøvelse, Microneedling med aktiv serum cocktail og afsluttende pleje OBS! Nålene kan forsage en mindre blødning i huden alt afhængig af hudtype og dybden på nålene. Men efter behandlingen vil du blot opleve huden som rød og varm.

Microneedeling BB Glow 1.749,-

Tænk hvis man kunne vågne op med et naturligt Foundation look hver dag. BB Glow er en microneedeling behandling, hvor huden behandles med en elektrisk nålepen. Dermapennen lader et hoved med små ultratynde nåle køre gennem huden, for at få huden til at regenerere og forny sig selv. Sammen med behandlingen bruges en aktiv cocktail som er valg udfra de problematikker du har. Derefter bruges der NANO nåle til at indsluse bb glow produktet som er lækre mineraler opløst i et serum som gør at huden får det her naturlige foundation look med en masse glød Dobbelt afrensning, bedøvelse, Microneedling med aktiv serum cocktail, BB glow arbejdes ind med nano nåle, beroligende maske og afsluttende pleje