Vil du have smukke naturlige vipper?

Har du lyst til at give dine egne vipper et boost i hverdagen? Hos Clinique Cisto i Odense C er vi nemlig yderst kompetente når det kommer til Lash Styling. Vi tager udgangspunkt i dine naturlige vipper så vi sikrer os at vipperne får det helt rigtige vippebuk så de syner længere.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig og dine vipper. Med vores professionelle teknik tager vi hånd om dine behov samtidig med vi gør hvad der er bedst for dine naturlige vipper. Vi har stor erfaring med behandlinger indenfor Lash Styling og vi glæder os til at se dig i klinikken. Du bliver vejledt hele vejen igennem uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi tilbyder følgende behandlinger:

Farvning af bryn og vipper inklusiv retning med Sugar 385,-

Naturlige flotte vipper og bryn er den nye mode. Vi farver dine vipper i en dyb sort farve og ved farvning samt retning af bryn vil jeg vejlede dig i, hvilken form der passer bedst til dig. Dette gøres ud fra dine ønsker, samt ud fra ansigtsform, hudtone og hårfarve. Vi bruger kun sugar til hårfjerning.

Farvning af vipper 219,-

Naturlige flotte vipper og bryn er den nye mode. Vi farver dine vipper i en dyb sort farve og afslutter med en vippebalsam.

Lash Lift 529,-

Ved lash lift laves der et permanent vippebuk på dine natur vipper og er super godt hvis til dig der ønsker at dine vipper skal syne længere, gerne vil undvære mascara eller af med dine eyelash extensions. Jeg udfører behandlingen med de populærere Elleebana produkter som er super skånsomme og meget effektive. Ved denne behandling får du også en genopbyggende kur på vipperne for at passe endnu bedre på dine vipper.
OBS! Du bedes komme uden mascara.

Lash lift inkl. Farvning 685,-

Ved lash lift laves der et permanent vippebuk på dine natur vipper og er super godt hvis til dig der ønsker at dine vipper skal syne længere, gerne vil undvære mascara eller af med dine eyelash extensions. Jeg udfører behandlingen med de populærere Elleebana produkter som er super skånsomme og meget effektive. Ved denne behandling får du farvet dine vipper kul sorte samt en genopbyggende kur på vipperne for at passe endnu bedre på dine vipper samtidig med at de bliver helt sorte.
OBS! Du bedes komme uden mascara.