MANICURE

Mini Manicure 299,-

Neglene files i form efter eget ønske, dødt neglebånd bliver skubbet og fjernet. Behandlingen afsluttes med en lækker håndcreme – der findes intet bedre end smukke hænder og negle.

Manicure 499,-

Hvis dine hænder skal have den ultimative luksus. Du starter med at få hænderne ned i et dejligt håndbad herefter kommer en peeling af hænder og underarme. Neglebånd skubbes og neglen ordnes, derefter kommer en dejlig håndmassage hvor du rigtig kan komme ned i gear. Massagen afsluttes med en lækker håndmaske som giver en masse fugt til både hænder og negle. Masken fjernes og der afsluttet med olie og håndcreme.

Månedens Manicure 585,-

Hver måned har vi en ny duft eller farve i vores Manicure efterfulgt af en lækker cocktail i samme tema.  

Manicuren består af en salt til vandet, som giver en lækker duft for at komme i stemning til behandlingen. Herefter får du en scrub i samme tema, som peeler den døde hud og øger blodcirkulationen.  

Efterfølgende filer vi neglene, skubber og nibber neglebåndene. Derefter påfører vi en maske med de blødeste pensler, som alt efter hvilken måned du kommer i, kan være kølende eller beroligende osv.  

PEDICURE

Pedicure 599,-

Vores fødder er dem vi står og går med, men noget vi tit glemmer at pleje – men her bliver der taget hånd om de fantastiske fødder. Du starter med et lækkert varmt fodbad med en skøn duft af eukalyptus, herefter får dine fødder og underben en fantastisk salt peeling, dine neglebånd skubbes, neglen ordnes og hård hud fjernes. Herefter kommer en skøn og dyb massage af underben og fødder mens du får en dejlig varm pude på øjnene så du kan falde helt ned i en dyb ro. Efterfølende påføres en fantastisk kølende fodmaske som afhjælper hævet ben og fødder. Der afsluttes med negleolie og en fantastisk fodcreme som du selvfølgelig kan købe med hjem til at vedligeholde din behandling.

Månedens Pedicure 685,-

Hver måned har vi en ny duft eller farve i vores Pedicure efterfulgt af en lækker cocktail i samme tema.  Pedicuren består af en salt til vandet, som giver en lækker duft for at komme i stemning til behandlingen. 

Herefter får du en scrub i samme tema, som peeler den døde hud og øger blodcirkulationen.  Efterfølgende filer vi neglene, skubber og nibber neglebåndene samt filer den døde hud på hælene. Til sidst masserer vi underbenene med en massage creme som afsluttende pleje samt en negleolie.