Vil du have smukke bryn?

Midt i Odense C hos Clinique Cisto, har vi stor erfaring med at farve og rette bryn der passer perfekt til dig. Vores dygtige personale finder den perfekte form og hjælper dig med valg af farve, så det passer til netop dig. Vi laver behandlingerne på både kvinder og mænd. Læs nedenunder om vores forskellige behandlinger og vælg hvilken der passer bedst til dig.

Vi bruger kun Pandhy sugaring til retning af bryn.

Læs mere om vores behandlinger her:

Retning af bryn 219,-

Vi vejleder dig i, hvilken form der passer bedst til dig. Dette gøres ud fra ansigtsform, hudtone og hårfarve.

Farvning af bryn 219,-

Vi vejleder dig i, hvilken farve der passer bedst til dig. Dette gøres ud fra ansigtsform, hudtone og hårfarve.

Kombineret behandling (farvning og retning) 285,-

Vi vejleder dig i, hvilken form der passer bedst til dig. Dette gøres ud fra ansigtsform, hudtone og hårfarve.

Henna brow inkl. Retning 629,-

Henna er en plantebaseret farve som ligger en skygge effekt på huden. Dette er perfekt til dig som gerne vil have en mere markeret look. Behandlingen består af: Afrensning, peeling, opmåling af bryn, farvning af bryn med henna farve, retning med sugaring og afsluttende kur/styling.

OBS! Vær sikker på at du tåler henna farve inden du får denne behandling!

Brow lift inkl. Retning 529,-

Ved hjælp af permanentvæske kan man ændre hårets retning. Derfor opnår man også et fyldigere og mere symmetrisk look. Behandlingen består af: afrensning af bryn, retning med sugaring, formning af brynet efter ønske ved at det limes med vandopløseligt lim, permanent af brynet og afsluttende kur/styling.

Brow lift inkl. Farve & Retning 685,-

Ved hjælp af permanentvæske kan man ændre hårets retning. Derfor opnår man også et fyldigere og mere symmetrisk look. Behandlingen består af: afrensning af bryn, retning med sugaring, formning af brynet efter ønske ved at det limes med vandopløseligt lim, permanent af brynet, farve tilpasset til dig og afsluttende kur/styling.

Men’s grooming 399,-

Den ultimative herre-behandling. For vi ved, hvor vigtigt det er med vel-trimmede og plejede bryn. Udover dette kan du helt selv skræddersy hvilke ekstrabehandlinger, som du ønsker fra gang til gang. Kun valget er dit. Vi tilretter dine bryn med sugaring og går dem efter med saks og pincet om nødvendigt. Du får selv lov at sammensætte resten af din behandling ved at vælge 2 af nedenstående ting.

  • Voks af næsebor
  • Voks af øre
  • Farvning af bryn
  • Farvning af vipper
  • Tilretning af skæglinje i ansigtet