Vil du have en lækker ansigtsbehandling?

Ønsker du at blive klogere på din hud og dens behov? I hjertet af Odense C hos Clinique Cisto skræddersyer vi en behandling som passer præcis til din hud og dens udfordringer. Med de professionelle produkter fra PHformula går vi i dybden og arbejder på de specifikke hudtilstande du har. Ingen behandlinger er ens og vi ønsker dermed at have en fyldestgørende snak med dig om din hud for at kunne give dig den perfekte behandling. Målet med behandlingen er at vi sammen skaber balance i din hud.

Du vil gå herfra med viden om din hud og hvordan du selv fremadrettet kan hjælpe dig sig. Vores anbefalinger tager udgangspunkt i de produkter vi gør brug af under din behandling. Hver dag kan derfor blive med en ansigtsbehandling, hvis bare du vil gøre hjemmearbejdet. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt du ser behandlingen som en proces, hvor du har en konstant sparringspartner i Clinique Cisto.

Vi glæder os til at se dig og starte vores samarbejde for at hjælpe dig, med at gøre din hud til den bedste version af sig selv.

Er du i tvivl om behandlingen er for dig? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling til din hud. Du kan altid kontakte os til en snak om hvad vi kan gøre for din hud.

Læs mere om vores ansigtsbehandlinger her:

Mini ansigtsbehandling (30 min.) 599,-

30 minutter er nok!

Behandlingen består af: Dobbelt afrens, skin primer, resurfacing som er en speciel tilpasset syre efter behov og problematikker, samt afsluttende pleje. Med denne ansigtsbehandling lægger jeg vægt på dig og dine problematikker. Meget ofte har vi mere end én tilstand at diagnosticere og behandle. Netop her er pHformulas system helt unik, og vi kombinerer ofte flere forskellige skin resurfacing behandlinger. Denne behandling er perfekt til dig, som har en travl hverdag, men stadig gerne vil have en smuk og sund hud. OBS! Hvis du er over 30 år. Anbefaler jeg at tilvælge halsbehandling

Basic ansigtsbehandling (1 time) 899,-

1 hel time hvor det kun handler om DIG!
Behandlingen består af: Dobbelt afrens, skin primer, resurfacing som er en speciel tilpasset syre efter behov og problematikker, udover har du mulighed for at vælge 2 af disse valgmuligheder.

  • Dybderens
  • Diamantslibning
  • Massage af ansigt, nakke og decolté
  • Gua sha massage
  • Rosa quartz massage
  • Maske tilpasset til dig

Efterfølgende kommer afsluttende post recovery creme, SPF, øjencreme og læbeprodukt. Med denne ansigtsbehandling lægger jeg vægt på dig og dine problematikker. Ved at udvælge, vejlede og lytte til dig og dine ønsker omkring din hud. Meget ofte har vi mere end én tilstand at diagnosticere og behandle. Netop her er pHformulas system helt unik og vi kombinerer ofte flere forskellige skin resurfacing behandlinger.

OBS! Hvis du er over 30 år anbefaler vi at tilvælge halsbehandling (tillægspris 100,-)

Luksus ansigtsbehandling (1,5 time) 1099,-

Den ultimative luksus behandling for dig og din hud ved hjælp af pHfomulas produkter.

Her er der ekstra lang tid til at forkæle dig – nemlig hele 1,5 time!

Behandlingen består af:

Dobbelt afrens, skin primer, resurfacing som er en speciel tilpasset syre efter behov og problematikker, samt dybderens og massage af ansigt, nakke og decolté. Vi kan også tage blandet andet diamantslib og gua sha i brug, hvis det er dét din hud trænger til. Du får herefter en maske på, som er tilpasset dig. Vi afslutter med Post recovery creme, SPF, øjencreme og læbeprodukt.

Med denne ansigtsbehandling ligger vi vægt på at udvælge, vejlede og lytte til dog og dinr ønsker omkring din hud. Meget ofte har vi mennesker mere end en tilstand at behandle. Netop her er pHfprmulas system helt unik og vi kombinerer ofte flere forskellige skin resurfacing behandlinger.

OBS! Hvis du er over 30 år anbefaler vi at du tilvælger halsbehandling (tillægspris 100,-)

Område Behandling 285,-

Denne behandling er til dig som døjer med udbrud på et separat område fx. Hage, kæbe eller pande. Det anbefales at booke denne behandling med 14 dages mellemrum til fx. andre pH formula behandlinger i et behandlingsforløb. Behandlingen består af: Område afrens, skin primer, resurfacing som er speciel tilpasset syre efter hvilket behov der er brug for, samt afsluttende post recovery creme.

Avanceret Hudanalyse 299,-

Få en god forståelse for din hud, dens behov og sensitivitet. Vi starter med en samtale, så jeg kan danne mig et billede af dit evt. problem, sammen finder vi frem til hvad der kunne være det bedste for dig og din hud. Vi tager altid udgangspunkt ud fra din hudtilstand, som den har det lige nu.Hudanalyse behandlingen vil forgå på nedestående måde. Afrensning, forberedelse til sensitivitets test, afsluttende fugtcreme, øjencreme og læbeprodukt. Samt en afsluttende vejledning i produkter.